joi, 31 iulie 2014

Afla cum poti slabi sanatos intr-o saptamana fara diete slabit drastice

In cele mai multe cazuri, persoanele care vor slabeasca, confunda aceste diete slabit cu infometarea, ceea ce nu este un lucru foarte bun asupra organismului. De aceea in acest articol o sa va dam cateva sfaturi care sunt foarte usor de urmat, care o sa va ajute sa slabiti fara infometare, si nu in ultimul rand sa  va ajute sa aveti un corp de invidiat in aproximativ o saptamana
·         In primul rand trebuie sa renuntati macar o saptamana  la alcool si zahar,dulciuri,  si sa mancati doar  legume si fructe proaspete. Renuntand la alcool, caloriile ce le contine acesta nu se vor mai depozita sub forma de grasime inestetica.
·         Consumati doar gustari sanatoase, iar in loc de covrigei sau alte dulciuri care le consumati intre mese, incearca-ti timp de o saptamana sa consumati doar fructe, migdale, telina sau morcovi. Acestea aduc organismul foarte multe beneficii, deaorece sunt foarte sanatoase si nu contin multe calorii
·         Incercati pe cat posibil sa respectati orele pentru mese. Stabiliti din timp la ca ora trebuie sa luati micul dejun, pranzul si cina, si respectati cu strictete acest program. Cina trebuie sa o luati neaparat cu 3-4 ore inainte sa va culcati.
·         Inlaturati din jurul dumneavoastra toate tentatiile, deoarece este foarte greu sa  respectat regulile precizate mai sus, daca aveti peste tot dulciuri si alte tentatii. Scapand de toate tentatiile veti avea posibilitatea sa respectati regulile, si sa slabiti intr-un mod cat mai sanatos.
·         Un alt lucru foarte important care trebuie sa il faceti sunt 30 de minute de sport in fiecare zi. Se vor obtine rezultate rezultate vizibile intr-o saptamana, insa trebuie sa fie cardio. Puteti sa inotati, sa mergeti cu bicicleta, sa alergati, orice sa bata inima cat mai tare.  In cazul in care vi se pare prea greui sa alergati sau sa faceti celelalate lucruri, incercati sa mergeti pe jos 30-45 de minute.
·         Trebuie sa dormiti suficient, deoarece organismul pe langa sport si mancare are nevoie de somn.
·         Trebuie sa mancati in liniste, si niciodata in fata televizorului sau a laptop-ului, deoarece nu o sa va dati seama cand trebuie sa opriti. Mancati in liniste, si simtit gustul fiecarui ingredient al mancari, deoarece este posbil sa mancati mult mai putin.
·         Mancati doar alimente sanatoase, deoarece aceste diete slabit, prespun atentie sporita la orice mancati. Trebuie neaparat sa va tineti deoparte de mancarea procesata, si trebuie sa includeti in meniul dumneavoastra doar fructe, legume, grasimi sanatoase, produse din faina integrala si proteine sanatoase.
Tinand cont de aceste reguli, veti reusi cu siguranta sa slabiti intr-un mod cat se poate de sanatos, fara diete slabit drastice, fara infometare sau alte lucruri ce a pot afecta sanatatea. Pe langa faptul ca veti slabi foarte mult intr-o saptamana si veti avea un corp de invidiat, organismul dumneavoastra va avea multe de castigat, deoarece nu va mai fi nevoit sa suporte tot felul de mancaruri si obiceiuri nesatoase care il pot afecta. Astfel, o sa va mentineti si sanatatea la parametri normali, si veti reusi sa slabiti cat doriti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "