marți, 3 iunie 2014

Dieta de slabit cu apa

Aceasta dieta de slabit cu apa este o dieta ce ce promite scaderea rapida a greutati, fiind foarte ieftina si eficienta. Secretul acestei diete de slabit cu apa este ca taie pofta de mancare, ceea ce duce la un consum mai redus al mancarii la la hidratarea mai deasa. 
Dieta de slabit cu apa nu presupune calcularea numarului de calorii, ci doar trebuie sa respectati cateva reguli simple usor de indeplinit. Pe langa faptul ca va ajuta sa slabiti aceasta dieta de slabit cu apa ajuta la reducerea celulitei si la intinerirea pieli. Consumul ridicat de apa duce la reducerea apetitului, dar concomitent nu permite grasimi sa se depoziteze reducand straturile inestetice de tesut adipos. Daca consumati multa apa, organismul elimina toxinele, circulatia sanguina se imbunatateste si celulele sunt corect hidratate.
 In aceasta dieta de slabit cu apa este recomandat consumul a opt pahare de apa a cate 200 ml pe zi, in prima zi se bea doar un pahar , iar treptat numarul lor va creste, insa dupa a opta zi numarul lor va descreste pana se ajunge din nou la un pahar de apa pe zi. Atunci cand tineti aceasta dieta de slabit cu apa, aceasta nu trebuie sa fie foarte rece si se va bea incet, cu inghitituri mici. Insa daca nu sunteti multumite de rezultatele dietei de slabit cu apa trebuie sa si vrei sa repeti ciclul trebuie sa luati o pauza macar de o luna inainte sa incepi din nou.  Mai jos aveti cateva sfaturi si recomandari inainte sa tineti aceasta dieta de slabit cu apa:

  •  trebuie sa renunti la toate bauturile carbogazoase, cafea, sucuri deorece acestea contin calorii, cafeina dar si o multime de substante nocive si nesanatoase.
  • respecta pe cat posibil cele trei mese principale dar si cele doua gustari
  • stoarce intotdeauna in apa jumatate de lamaie deoarece accelereaza digestia.
  • sa nu bei niciodata apa in timpul mesei deoarece aceasta dilueaza sucurile gastrice si digestia nu mai are loc
  • chiar daca nu trebuie sa tii cont de ce alimente consumi asta nu inseamna ca poti manca orice si oricat

Nutritionisti spun ca acesta dieta de slabit cu apa poate aduce si dezavantaje daca abuzati mai mult decat trebuie de apa,  si dureaza mai mult decat este necesar,deoarece poate duce la  efecte adverse nedorite.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "