duminică, 22 iunie 2014

Cura de slabit rapid si sanatos

Aceasta cura de slabit rapid si sanatos este o cura care te ajuta sa slabesti si sa te simti bine in aceelasi timp . Multe cure de slabit rapid sunt de obicei foarte drastice si va pot afecta sanatatea. Cand consumam unele alimente acestea influenteaza secretiile hormonale si chimia din creier putand in aceelasi timp sa ne intristeze sau sa ne binedispuna. Cu aceasta cura de slabit rapid va puteti simti foarte bine, dar te ajuta sa scapi si de kilogramele in plus tinandu-te mereu in forma. Aici aveti meniu pe o zi al aceastei cure de slabit rapid.
Mic dejun-60 de grame de seminte quinoa, 60 de mililitri de apa, 60 de mililitri de lapt care trebuie amestecate si puse toate odata la fiert. Atunci cand dau in clocot, acopera cu ceva amestecul si apoi lasal 15 minute. Dupa care se amesteca cu 120 de grame de afine cu un pic de scortisoara, peste care se peune o lingurita de alune de padure si o lingurita de nectar de agave. Se amesteca toate obtinandu-se un mic dejun foarte gustos.
Pranz- se combina 60 de grame de ardei rosu copt cu 400 de grame boane de fasole, o lingurita de ulei masline si un ardei iute. Deasupra acestora se pune 120 de grame de salata verde si o conserva de somon stropite cu doua lingurite zeama lamaie.
Cina- trebuie sa incalzesti o lingurita de ulei intr-o tigaie, apoi dupa ce se incalzeste adaugati o bucata de usturoi si sase sau opt creveti . Dupa care prepara crevetii pana devin opaci, apoi pune-tii intr-un bol. Urmatorul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa amestecati rosii coapte si fara pielita cu un pic de sos iute su sofran, adauga si doua linguri de orez fiert si ardei de toate culorile, dupa care se pun toate intr-o tigaie se amesteca bine si se lasa la foc timp de 5 minute.

Sper sa va fie utila si cu rezultate aceasta cura de slabit rapida tuturor care vor sa scape de kilogramele in plus.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "