marți, 29 aprilie 2014

Trateaza obezitatea si supraponderabilitatea cu Fitomagra Libramed

http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=817bd677a&unique=861f9e301&redirect_to=http%253A%252F%252Fvegis.ro%252FAfiseazaProdus.jsp%253Fpr_id%253D583258Fitomagra Libramed este un produs pentru slabit care controleaza varfurile glicemice reducand considerabil senzatia de foame si acumularea de grasimi. Aceste produs este indicat pentru tratarea obezitati si supraponderabilitati, deoarece este unul dintre cele mai bune produse care ajuta la eliminarea kilogramelor in plus.

Cum actioneaza  Fitomagra Libramed?
-       Controleaza varfurile glicemice dupa masa si mentine concentratia de insulina si glucoza in sange constanta incat sa reduca acumularea de grasime in adipocite si senzatia de foame.
-       Datorita complexului de Policaptil Gel Retard,  care este un complex de macromolecule polizaharidice 100% natural, Libramed are o foarte mare putere de distrugere a grasimilor.
-       Complexul de Policaptil Gel Retard duce la formarea in intestine a unui gel care actioneaza in mod direct asupra carbohidratilor reduced considerabil viteza de absortie si cantitatea absorbita. Actiunea acestui gel duce la reducerea somnolentei postprandiale, limiteaza absortia de grasimi si favorizeaza tranzitul intestinal prin reglarea scaunelor.

Cat de eficient este Fitomagra LibraMed?
Produsul Libramed a fost indelung testat pe persoanele obeze si supraponderale, carora le-a fost administrat produsul. In prima faza a fost testat pe 30 de persoane adulte si a avut rezultate uimitoare in reducerea greutatii. In momentul de fata LibraMed este unul din cele mai eficiente produse pentru slabit, deoarece a ajutat foarte multi oameni din intreaga lume sa scape de kilogramele in plus intr-un mod cat de poate de sanatos si fara efecte adverse nedorite.
Pentru cine este recomandat LibraMed?
Libramed este indicat pentru adulti in cazul in care acestia sufera de obezitate si suprapoderabilitate si copiilor peste opt ani care sufera de aceeleasi afectiuni.
Ce contine Fitomagra Libramed?

Libramed contine complezul brevetat de (Policaptil Gel Retard), mar, lamaie si arome de portocal. Complexul molecular Policaptil Gel Retard s-a realizat datorita unei tehnologii de productie care permite concentrarea fractiunilor polizaharidice specifice obtinute din: Cichorium intybus, Tilia platyphyllos, Linum usitatissimum, Althaea officinalis,  Amorphophallus konjac, Opuntia Ficus indica si Celuloza.

Cum se administreaza Libramed?
Pentru adulti si copii peste 12 ani, Libramed poate fi administrat cate 3 comprimate inainte de cele dupa mese principale. Iar in cazul copiilor cu varsta intre 8-12 ani Libramed poate fi administrat cate 2 comprimate inainte de cele doua mese principale.
Libramed poate fi administrat pentru o perioada de cel putin doua luni, cu o pauza de 2-3 zile dupa fiecare luna de tratament.
Libramed se administreaza cu un pahar de apa, ingerandu-se cate un comprimat pe rand. Nu este indicat sa spargeti sau sa mestecati comprimatul cu dintii.
In cazul celor care au probleme de deglutitie, comprimatul se poate dizolva cu ajutorul apei calde si a ceaiurilor neindulcite, amestecandu-se pana ce comprimatul se va dizolva complet.
S-au inregistrat efecte secundare in urma administrari?
In urma adiminstrari  nu s-au inregistrat efecte secundare, deoarece Fitomagra Libramed  a fost indelung testat prin studii clinice pe om, aratand o buna tolerabilitate. Acest produs nu a provocat nici un fel de modificari ale principalelor valori hematochimice, deoarece este un tratament obtinut cu ajutorul unor ingredient 100% naturale.

Alte informatii utile si advrtizari despre Libramed?
In cazul perosoanelor care au probleme de deglutitie nu este deloc indicata ingestia directa a comprimatelor, ci trebuie dizolvate cum se specifica mai sus. Este recomandat ca Libramed sa fie administrat la cel putin 2 ore de la administarea altor medicamente sau suplimente, pentru a nu se interfera. Nu este recomandata admistrarea in timpul alaptarii si sarcini. In cazul pacientilor aflati sub tratament pentru hiperlipidemie si diabet este recomandat a se solicita sfatul unui medic specialist.

Cat costa Libramed ?
Pretul acestui produs difera de la un magazine la altul. Insa in general acest produs se poate gasi la un pret de aproximativ 123.75Lei

 Unde gasesc Libramed?
Libramed de poate gasi in orice farmacie si magazine online  specialzat. In cazul in care doriti sa il achizitionati il puteti gasi la cel mai mic pret aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "